Vincent

När jag var 14 år och var sjuk önskade jag mig bara en sak, en hund. Jag behövde inte vänta länge innan jag fick reda på att vi skulle få en hund! Jag kollade i böcker och tidningar och jag blev kär i Berner sennenhunden så jag tyckte att vi skulle ha en sån. Men när vi var påväg att åka och titta på valpar sa pappa plötsligt att om vi ska ha en hund måste den vara mindre så han föreslog Shetland sheepdog och då blev det en sådan.

Vincent kom till oss i december 2007. Nu är han 4 år och go o glad. 😛 Han älskar att gå långa promenader i alla väder och han blir väldigt glad när han hittar en kompis att leka med. Han gillar också att visa upp alla sina trix som jag lärt honom, han kan bl.a. rulla runt, slalom, spela död, åka skatebord och mkt mer. Men det han älskar mest att göra är nog agility. Han är jätteduktig och jag har svårt att hänga med för han är så snabb haha. 😛 Hans favorit mat är kyckling, även om han äter typ allt som går att äta. x)

Vincents negativa egenskaper e att han är osäker på människor, främst män (av någon anledning). Han skäller ofta på män men kvinnor och barn brukar han kunna hälsa på utan problem, barn har han alltid älskat. 😛 Ett annat problem e att han hetsar upp sig väldigt lätt. Te.x om han ser en hund springa runt kan han inte ta det lugnt utan blir stressad.

Annars är han en underbar och mysig hund som hela familjen älskar. :)<3

Min äskling<3

Lämna en kommentar